MaakWOZbezwaar.nl

Voor wie?

Particuliere woningbezitters

MaakWOZbezwaar.nl is bij uitstek dé specialist in WOZ en bezwaar. Dit zijn wij onder andere voor particuliere woningbezitters en huurders. Door succesvol bezwaar te maken tegen uw WOZ- waarde, bespaart u als woningeigenaar niet alleen op de OZB-belasting, maar ook op de inkomsten- en waterschapsbelasting. Wij ontzorgen u graag in deze procedure en dat doen wij volledig gratis.

Ook voor huurders is het interessant om kosteloos gebruik te maken van onze dienstverlening. Indien wij succesvol de WOZ-waarde weten te verlagen, bestaat de kans dat u een lagere huur gaat betalen op grond van de verlaagde WOZ-waarde. Ook huurders kunnen zo meer besparen dan alleen de lokale belastingen.

Waarom MaakWOZbezwaar.nl?

Wij ontzorgen u graag volledig in de bezwaarprocedure en bieden u dit aan op basis van ‘No Cure, No Pay’. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd door de gemeente, dan betaalt de gemeente ons via een wettelijke regeling. Lukt het niet om uw WOZ bezwaar te verlagen, dan nemen wij de kosten voor eigen rekening. Gebruik maken van onze expertise kost u dus niets!

Meer informatie

Ondernemers

Ook ondernemers betalen OZB-belasting aan de hand van de WOZ-waarde. Een groot verschil is echter wel dat zowel de eigenaar als de gebruiker dit betaalt als het niet om een woning gaat. Een verlaging van de WOZ-waarde kan u daarom veel geld besparen!

Naast de OZB-belasting heeft een ondernemer nog een ander belang bij een juiste WOZ- waarde. Dankzij de Wet ‘werken aan winst’, is de WOZ-waarde voor ondernemers namelijk van groot belang geworden. Dit komt omdat u door deze wetgeving weliswaar minder vennootschapsbelasting betaalt, maar daar tegenover staat dat u sterk beperkt bent in het afschrijven van uw gebouwen. Een gebouw kan door deze wetgeving, afhankelijk van het vastgoed dat u bezit, slechts worden afgeschreven tot een percentage van de vastgestelde WOZ-waarde.

MaakWOZbezwaar.nl hanteert een opdrachtenplafond op het gebied van niet-woningen. Omdat wij altijd voldoende aandacht voor uw bezwaarschrift willen garanderen.

Waarom MaakWOZbezwaar.nl?

Wij ontzorgen u graag volledig in de bezwaarprocedure en bieden onze dienstverlening aan op basis van ‘No Cure, No Pay’. Mocht de gemeente het bezwaarschrift afwijzen, dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Als wij de waarde wel succesvol weten te verlagen, vragen wij 20% van de besparing. Kortom: U heeft niets te verliezen.

MaakWOZbezwaar.nl helpt u graag bij het indienen van een deskundig bezwaarschrift, onderbouwt met een taxatierapport van uw pand. De taxateur zal de waarde beoordelen en deze beoordeling meenemen in het bezwaarschrift.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem telefonisch, per mail of eenvoudig via WhatsApp contact met ons op voor een offerte op maat.

MaakWOZbezwaar.nl hanteert een opdrachtenplafond op het gebied van niet-woningen. Omdat wij altijd voldoende aandacht voor uw bezwaarschrift willen garanderen.

Meer informatie

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwt met een taxatie!

Nu bezwaar maken
Uitstekend werk gedaan. Een (terechte) substantieel WOZ verlaging bereikt en goede communicatie.

Uitstekend werk gedaan. Een (terechte) substantieel WOZ verlaging bereikt en goede communicatie.

Bekijk alle reviews op Trustpilot