WOZ bezwaar in Lelystad

Bent u in het bezit van onroerende zaken, zoals een koopwoning? Dan kan het zijn dat u onnodig veel belasting moet afdragen. Dit kan voorkomen als de WOZ-waarde van uw koophuis, die elk jaar opnieuw wordt vastgesteld, te hoog wordt ingeschat. U ontvangt in het eerste kwartaal van het jaar de WOZ-beschikking, waarin staat wat de door uw gemeente vastgestelde WOZ-waarde is. Indien u het vermoeden heeft dat de WOZ-waarde te hoog is, dan kunt u bij MaakWOZbezwaar.nl terecht voor het indienen van een WOZ-bezwaar in Lelystad.
Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Binnen 3 minuten geregeld Binnen 3 minuten geregeld
 Voor u 100% gratis Voor u 100% gratis
 Een hoog succespercentage Een hoog succespercentage

Waarom zou ik een WOZ-bezwaar Lelystad indienen?

Een te hoge WOZ-waarde is eigenlijk alleen maar gunstig voor u als u van plan bent om uw koophuis in Lelystad op korte termijn te verkopen. Is dat niet het geval, dan zorgt die te hoge WOZ-waarde er voor dat u meer belasting moet afdragen. De WOZ-waarde die in het eerste kwartaal wordt vastgesteld, heeft namelijk invloed op onder andere de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en onroerendezaakbelasting die u dat jaar moet betalen. Inderdaad, een hogere WOZ-waarde betekent dat u meer belasting moet betalen. En laten we even eerlijk zijn, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Indien u het vermoeden heeft dat de daadwerkelijke waarde van uw koophuis lager ligt dan het bedrag op uw WOZ-beschikking, dan is het zeker de moeite waard om een WOZ-bezwaar Lelystad in te dienen. 

Kan ik zelf een WOZ-bezwaar indienen?

In de bijlage van uw WOZ-beschikking staat beschreven hoe u bezwaar kunt aantekenen tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde. U kunt het dus in principe allemaal zelf regelen. Maar om enige kans van slagen te hebben moet u wel kunnen onderbouwen waarom de WOZ-waarde volgens u te hoog is ingeschat. Een gedegen onderbouwing vereist het opvragen van documentatie, zoals het taxatierapport en gegevens van het Kadaster, om nog maar niet te spreken van het rekenwerk dat erbij komt kijken. Door gebruik te maken van de ervaring en expertise van MaakWOZbezwaar.nl bespaart u niet alleen een hoop tijd en frustraties, u vergroot ook de kans dat uw bezwaar gegrond wordt geacht. We hebben niet voor niets een hoog succespercentage! Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, dan hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en te versturen. Dat kost u slechts drie minuten, en wij regelen de rest. Vanzelfsprekend brengen wij u meteen op de hoogte zodra het bezwaarschrift door de gemeente is beoordeeld. 

Wat zijn de kosten van een WOZ-bezwaar Lelystad?

Als uw bezwaar als gegrond wordt verklaard, kunt u met gemak zo’n €250 per jaar besparen. Dat is alleen maar winst, want onze dienstverlening is voor u helemaal gratis. Hoe dat kan? Simpel: wij hanteren een No Cure, No Pay aanpak. Als het bezwaar gegrond wordt verklaard betaalt de gemeente onze kosten. Wordt het bezwaar afgewezen, dan nemen wij de kosten die we gemaakt hebben voor eigen rekening. Wij kunnen natuurlijk geen garantie bieden dat we de WOZ-waarde omlaag kunnen krijgen – die beslissing ligt uiteindelijk bij de gemeente. Maar de kans is zeker groter wanneer u via ons bezwaar aantekent. 

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken