MaakWOZbezwaar.nl

Voor u altijd gratis

U betaalt nooit voor onze dienstverlening. Bij een gegrond bezwaar vergoedt de gemeente onze kosten. Is uw bezwaar ongegrond? Dan zijn de kosten voor onze rekening.

Voor particuliere woningbezitters en MKB maken wij gratis bezwaar. Dit doen wij, omdat de gemeente onze kosten betaalt als het bezwaar gegrond is. Dit doet de gemeente op grond van het wettelijk stelsel (vermeld in de artikelen 7:15 Awb en 8:75 Awb), omdat wij optreden als juridisch derde partij.

“Als uw bezwaar wordt afgewezen door de gemeente, dan nemen wij de gemaakte kosten voor eigen rekening. Bezwaar maken via MaakWOZbezwaar.nl is voor u dus altijd volledig gratis!”


MaakWOZbezwaar.nl wijkt af van andere partijen in onze branche. Wij vragen namelijk niet de volledige vergoeding aan gemeenten, omdat wij van mening zijn dat die vergoeding niet in verhouding staat tot onze tijdsinvestering. Wij streven ernaar om direct een compleet dossier aan te leveren bij de gemeente, zodat we met minder proceskostenvergoeding kunnen volstaan. Voor u als burger is dit voordelig omdat de gemeente het bezwaar veel sneller kan afhandelen dan bezwaren van andere partijen.

Het unieke aan onze dienstverlening is dat u enkel kan besparen door bezwaar te maken. Een lagere WOZ-waarde kan u veel geld besparen, omdat u niet alleen minder OZB-belasting gaat betalen, maar omdat ook uw inkomsten- en waterschapsbelasting afhankelijk zijn van de WOZ-waarde.
Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken
Uitstekend werk gedaan. Een (terechte) substantieel WOZ verlaging bereikt en goede communicatie.

Uitstekend werk gedaan. Een (terechte) substantieel WOZ verlaging bereikt en goede communicatie.

Bekijk alle reviews op Trustpilot