MaakWOZbezwaar.nl

WOZ bezwaar Enschede

Bent u in het bezit van een koopwoning, dan worden een aantal belastingen die u moet betalen bepaald op basis van de WOZ-waarde van uw woning. Deze WOZ-waarde wordt vastgesteld door de gemeente en elk jaar via de WOZ-beschikking naar u gecommuniceerd. Het is raadzaam om dit goed in de gaten te houden. Het wil namelijk nog weleens voorkomen dat de gemeente de WOZ-waarde van uw huis te hoog inschat. Als u uw woning te koop heeft staan is dat niet zo erg. Maar in andere gevallen zorgt een te hoge WOZ-waarde dat u meer belasting moet betalen. Bent u het niet eens met uw recente WOZ-beschikking? Wij helpen u graag met het indienen van een WOZ bezwaar in Enschede of omstreken!

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Persoonlijk contact, ook via WhatsApp Persoonlijk contact, ook via WhatsApp
 Online indienen – wij regelen het voor u Online indienen – wij regelen het voor u
 No Cure? No Pay! No Cure? No Pay!

Volgens mij klopt de vastgestelde WOZ-waarde niet, kan ik dat checken?

Er zijn meerdere manieren waarop u kunt nagaan of de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde klopt. We raden aan om in elk geval het taxatieverslag van uw koophuis op te vragen bij de gemeente en deze te vergelijken met de koopsominformatie van het Kadaster. Op die manier komt u er al snel achter of de WOZ-waarde goed is ingeschat. Daarbij moeten we benadrukken dat u de brief met de WOZ-beschikking niet ongeopend moet laten liggen. Als u van mening bent dat de WOZ-waarde niet klopt, dan heeft u namelijk tot zes weken na dagtekening van de WOZ-beschikking om bezwaar te maken. Meteen actie ondernemen kan u mogelijk veel onnodige kosten besparen!

Arrow

Hoe dien ik WOZ bezwaar in Enschede in?

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf WOZ bezwaar Enschede in te dienen. Maar er komt nog best wat kijken bij het indienen van zo’n bezwaarschrift. U moet namelijk kunnen onderbouwen waarom u denkt dat de vastgestelde WOZ-waarde niet klopt. Vindt u dat lastig of heeft u hier geen tijd voor? Maak dan gebruik van de dienstverlening van MaakWOZbezwaar.nl! Wij zijn gespecialiseerd in WOZ en bezwaar en helpen u graag bij het indienen van uw bezwaarschrift. Dit is voor u geheel gratis en het kost u slechts drie minuten van uw tijd. Het enige dat u hoeft te doen is even het formulier op onze website in te vullen – wij regelen de rest!

Wanneer krijg ik te horen of mijn WOZ waarde verlaagd wordt?

Hoewel de gemeente officieel tot het einde van het jaar heeft om uitspraak te doen over een WOZ bezwaar Enschede, krijgen we in de meeste gevallen al binnen enkele maanden bericht terug. Wij brengen u vanzelfsprekend onmiddellijk op de hoogte van de uitspraak. In veel gevallen hebben we succes en wordt de WOZ-waarde van de aanvrager verlaagd. Indien de gemeente het bezwaar als ongegrond beschouwd en u wenst tegen de uitspraak in beroep te gaan, dan kunnen wij u hier uiteraard bij adviseren. Kortom, als u WOZ bezwaar in Enschede wilt indienen staat u er met onze hulp niet alleen voor!

De WOZ aanslag was veel te hoog. MaakWOZbezwaar.nl ingeschakeld, daarbij bleek dat er sprake was van een administratieve fout. Dit werd gecorrigeerd. Mijn bezwaar werd deels gegrond verklaard met een veel lagere waarde grondslag. Prima opgelost.

De WOZ aanslag was veel te hoog. MaakWOZbezwaar.nl ingeschakeld, daarbij bleek dat er sprake was van een administratieve fout. Dit werd gecorrigeerd. Mijn bezwaar werd deels gegrond verklaard met een veel lagere waarde grondslag. Prima opgelost.

Bekijk alle reviews op Trustpilot