MaakWOZbezwaar.nl

WOZ-bezwaar Tilburg

De WOZ-waarde in Tilburg is al jaren aan het stijgen. De hoogte van belastingen zoals waterschaps- en inkomstenbelasting worden gebaseerd op de WOZ-waarde Tilburg. Hoe hoger de WOZ-waarde Tilburg hoe hoger de belastingkosten. MaakWOZbezwaar.nl helpt u bij het verlagen van uw WOZ-waarde. Maak nog vandaag WOZ-bezwaar en bespaar gemiddeld € 256,- op jaarbasis.

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Bezwaar maken bij maakwozbezwaar.nl is altijd gratis. Bezwaar maken bij maakwozbezwaar.nl is altijd gratis.
 Vul het online formulier in binnen 3 minuten en wij doen de rest. Vul het online formulier in binnen 3 minuten en wij doen de rest.
 Bespaar flink op meerdere jaarlijkse belastingen. Bespaar flink op meerdere jaarlijkse belastingen.

Nooit was de WOZ-waarde Tilburg zo hoog

Heeft u het idee jaarlijks steeds meer belasting te moeten betalen? U bent zeker niet de enige, want de Nederlander betaalt elk jaar meer en meer belasting.

Hoe kan het dat ik elk jaar steeds meer belasting moet betalen? Grootste boosdoener is de almaar stijgende WOZ-waarde. Nog nooit was de WOZ-waarde Tilburg zo hoog als in 2021. Gemiddeld is de WOZ-waarde Tilburg € 247.000. Het jaar daarvoor was dit nog € 228.000. Zo hard stijgt de WOZ-waarde dus, 8,3% hoger dan het jaar ervoor.

WOZ-waarde verlagen? Bezwaar maken is geheel gratis en online binnen 3 minuten geregeld.

Arrow

Gemeente Tilburg WOZ

De gemeente Tilburg doet elk jaar een schatting van wat de woningwaarde zou moeten zijn. Het waardepeildatum is altijd 1 januari van het vorige jaar. De WOZ-beschikking van 2022 is gebaseerd op de WOZ-waarde van 2021.

In de praktijk zien we de dat WOZ-waarde schatting vaak niet klopt. De gemeente baseert dit onder andere op recent verkochte woningen in dezelfde straat. Dat een woning in dezelfde straat staat betekent nog niet dat de woningen eenzelfde waarde hebben.

Daarnaast komt er geen taxateur de woning van binnen bekijken. De WOZ-waarde is een geschatte waarde op basis van de gegevens die de gemeente heeft. Vaak zijn deze gegevens ook nog eens sterk verouderd. Waardoor factoren die invloed hebben op de WOZ-waarde niet opgeslagen staan in de database van de gemeente.

De ene woning kan sterk verschillen van een ander. Denk aan achterstallig onderhoudt, geluidsoverlast, ligging van de tuin of gezichtsvervuiling. Er zijn tal van redenen om WOZ-bezwaar te maken. MaakWOZbezwaar.nl helpt u bij het bedenken van geldige bezwaar redenen.

WOZ-waarde Tilburg verlagen

Een lagere WOZ-waarde biedt alleen maar voordeel. Het is de basis waar meerdere belastingen op zijn gebaseerd. Dit zijn onroerendezaakbelastingen, inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en rioolheffing.

Door de WOZ-waarde Tilburg te verlagen worden de kosten van deze belastingen lager. De verminderde kosten van deze belastingen kunnen op jaarbasis honderden euro's 

Voordeel van WOZ-bezwaar is dat u elk jaar opnieuw bezwaar kunt maken. Een verlaging vorig jaar betekent niet dat dit jaar de WOZ-waarde niet opnieuw verlaagt kan worden. Maak daarom elk jaar opnieuw bezwaar om nooit teveel belasting te betalen.

WOZ-waardeloket Tilburg

Benieuwd naar de huidige WOZ-waarde of die van voorgaande jaren? Deze gegevens zijn eenvoudig op te vragen bij WOZ-waardeloket Tilburg. Het WOZ-waardeloket Tilburg is voor iedereen gratis om WOZ-waarden van woningen op te vragen. 

Naast de WOZ-waarde van uw eigen woning kunt u ook die van andere woningen opvragen. Zijn er vergelijkbare woningen in de buurt met een lagere WOZ-waarde? Dan is dat al reden genoeg om WOZ-bezwaar te maken en de WOZ-waarde te verlagen.

WOZ-waarden van woningen opvragen kan niet onbeperkt. Op woz-waardeloket.nl is sprake van een maximaal aantal aanvragen binnen een bepaalde tijd. Als u WOZ-waarden wil vergelijken is het slim om als eerste die van de eigen woning in te vullen.

Bezwaar WOZ Tilburg

Bezwaar WOZ Tilburg is makkelijker dan u denkt. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van ons online WOZ-bezwaar formulier. Vul zo volledig mogelijk in 5 stappen het formulier in en binnen enkele minuten heeft u WOZ-bezwaar gemaakt. MaakWOZbezwaar.nl doet de rest.

Bezwaar WOZ Tilburg kan alleen binnen 6 weken na dagtekening. De dagtekening wordt begin van het jaar verstuurd rond februari of maart. Hou dit goed in de gaten en maak WOZ-bezwaar binnen 6 weken na ontvangst.

Bezwaar WOZ Tilburg proces

Op het moment dat u WOZ-bezwaar heeft gemaakt bij MaakWOZbezwaar.nl gaan wij aan de slag.

  1. Na het bezwaar maken controleren we of de gegevens juist zijn. Deze kunt u zelf ook controleren via ons online klantenportaal. Mochten gegevens ontbreken kunt u ze zelf hier aanvullen.

  2. Vervolgens doen we bij de gemeente een aanvraag voor nodige gegevens voor volledige taxatie. Het bezwaarschrift wordt verstuurd naar de gemeente Tilburg.

  3. Het bezwaarproces loopt. Tijdens het proces houden we u op de hoogte van vorderingen via e-mail en klantenportaal.

  4. Tot slot de uitspraak. MaakWOZbezwaar.nl ontvangt de uitspraak en beoordeelt die. Via mail laten we aan u weten of het bezwaar gegrond is verklaard of niet. De uitspraak van de gemeente Tilburg is in te zien in ons klantenportaal.

Vanaf het indienen van het WOZ-bezwaar heeft de gemeente uiterlijk tot 31 december tot uitspraak.

Waarom WOZ-bezwaar bij Maakwozbezwaar.nl?

MaakWOZbewaar.nl heeft jarenlange ervaring in bezwaar maken. We hebben de juridische kennis en ervaren taxateurs in huis voor een soepel bezwaarproces. Het bezwaarproces is langdradig en is niet altijd even eenvoudig. Daar zijn we voor om u in alle lasten te ontzorgen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Onze klanten beoordelen ons met een score van 4,6/5 wat een uitstekende score is waar we trots op zijn. Wij vinden dat goede service vanzelfsprekend hoort te zijn. Het opkomen voor de belangen van woningeigenaren is daar onderdeel van. MaakWOZbezwaar.nl is tegen onnodige hoge WOZ-waarden en hoger wordende belastingen voor de woningeigenaar.

Wat maakt maakWOZbezwaar.nl bijzonder?

MaakWOZbezwaar is een eerlijk WOZ-bezwaar bureau. Wij vragen niet de maximum vergoeding van de gemeente bij gegrond bezwaar.

Het zit namelijk zo. In geval dat het bezwaar wordt afgekeurd betalen we de proceskosten. Bij een gegrond bezwaar betaalt de gemeente de proceskosten. Wettelijk is bepaald dat de gemeente dit moet vergoeden omdat wij optreden als juridisch derde partij. Er zijn bureaus die flink verdienen aan het vragen van maximum proceskosten.

MaakWOZbezwaar.nl kiest ervoor op dit niet te doen. Wij vragen een kleiner deel van de vergoeding waarvan wij vinden dat gelijk staat aan door ons gemaakte uren. Daarnaast sturen wij een compact bezwaarschrift met bezwaar-redenen die het meest kans maken. Voordeel hiervan is dat het WOZ-bezwaar proces minder lang duurt. Waardoor de gemeente sneller komt tot uitspraak en u snel antwoord krijgt.

Hartelijk dank voor de hulp. Ik had er niet meer op gerekend.

Hartelijk dank voor de hulp. Ik had er niet meer op gerekend.

Bekijk alle reviews op Trustpilot