WOZ-bezwaar Oss

Woont u in Oss en bent u in het bezit van een koopwoning? Dan is het slim om in het eerste kwartaal van het jaar de brievenbus extra goed in de gaten te houden. In deze periode ontvangt u namelijk de jaarlijkse WOZ (Waardering Onroerende Zaken) beschikking. Hierin staat wat de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde van uw woning is. Zodra u de WOZ-beschikking binnen heeft, is het raadzaam om te controleren of de WOZ-waarde wel klopt. Indien u het vermoeden heeft dat de WOZ-waarde te hoog is ingeschat, dan kan dit namelijk financieel nadelig voor u zijn. Gelukkig kunt u altijd bij MaakWOZbezwaar.nl terecht. Onze specialisten dienen graag namens u een WOZ-bezwaar Oss in.


 

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Binnen 3 minuten alles geregeld, gewoon online Binnen 3 minuten alles geregeld, gewoon online
 Een professioneel onderbouwd bezwaarschrift Een professioneel onderbouwd bezwaarschrift
 Onze service is voor u helemaal gratis, ongeacht het resultaat! Onze service is voor u helemaal gratis, ongeacht het resultaat!

Waarom is een te hoge WOZ-waarde nadelig voor mij?

Als u van plan bent om uw koopwoning te verkopen, dan kan een hoge WOZ-waarde gunstig voor u zijn. Potentiële kopers zullen immers de WOZ-waarde van uw huis opvragen en op basis daarvan een bod doen. Hoe hoger de WOZ-waarde, hoe hoger de biedingen die u mag verwachten. Wanneer er echter geen sprake is van verkoop, zal een (te) hoge WOZ-waarde eigenlijk alleen maar nadelen met zich meebrengen. Een hogere WOZ-waarde betekent dat u meer moet afdragen aan de Belastingdienst in de vorm van inkomstenbelasting, onroerendezaakbelasting, waterschapsbelasting en afvalstoffenheffingen. We moeten allemaal belasting afdragen, daar ontkomen we niet aan, maar u wilt natuurlijk niet opdraaien voor hogere aanslagen die gebaseerd zijn op een foutieve schatting! Met andere woorden: als u niet van plan bent om uw huis te verkopen en denkt dat het bedrag op uw WOZ-beschikking te hoog is, dan is het indienen van een WOZ-bezwaar Oss zeker aan te raden.   

Hoe lang heb ik om WOZ-bezwaar in Oss in te dienen?

We gaven eerder al aan dat u in de eerste maanden van het jaar goed de brievenbus in de gaten moet houden. De reden daarvoor is dat u tot zes weken na dagtekening van de WOZ-beschikking bezwaar kunt indienen. Bent u te laat met uw bezwaar, dan wordt de WOZ-waarde definitief en kunt u er (in elk geval tot volgend jaar) niets meer aan veranderen. Kortom, door zo snel mogelijk actie te ondernemen, kunt u mogelijk een hoop geld besparen.

Hoe werkt dat, WOZ-bezwaar in Oss maken?

We weten uit ervaring dat veel mensen niet de tijd hebben om alles uit te zoeken, de benodigde stukken op te vragen en duidelijk te onderbouwen waarom zij denken dat de WOZ-waarde van hun koopwoning niet klopt. Maar waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan? U kunt het indienen van een WOZ-bewaar in Oss gewoon uitbesteden aan de specialisten van MaakWOZbezwaar.nl. Het enige dat u hoeft te doen is even het formulier op onze website invullen. Wij stellen dan het bezwaarschrift voor u samen, inclusief een WOZ-taxatie ter onderbouwing. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van WOZ heeft gezorgd voor een hoog succespercentage. En ongeacht of het ons lukt om de WOZ-waarde van uw koopwoning omlaag te brengen, onze dienstverlening is voor u altijd geheel kosteloos!

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken