MaakWOZbezwaar.nl

WOZ bezwaar Nijmegen

Bent u woonachtig in Nijmegen en in het bezit van onroerende zaken, zoals een koopwoning of een bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u aan het begin van het jaar uw brievenbus goed in de gaten houdt. U ontvangt dan namelijk de WOZ-beschikking, waarin de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde van uw vastgoed wordt vermeld. We raden aan om te controleren of deze WOZ-waarde klopt. Want als dat niet het geval is, heeft dat negatieve gevolgen voor u. Heeft u het vermoeden dat de WOZ-waarde dit keer te hoog is ingeschat? Dan kunt u bij MaakWOZbezwaar.nl terecht voor hulp bij het indienen van een WOZ bezwaar in Nijmegen.

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Alles online geregeld<br>binnen 3 minuten Alles online geregeld
binnen 3 minuten
 Een deskundig & onderbouwd<br>bezwaarschift Een deskundig & onderbouwd
bezwaarschift
 Voor u geheel gratis,<br>ongeacht het resultaat! Voor u geheel gratis,
ongeacht het resultaat!

Waarom is een te hoge WOZ-waarde niet gunstig voor mij?

Als uw pand te koop staat, dan kan een hoge WOZ-waarde in uw voordeel zijn. Potentiele kopers vragen immers de WOZ-waarde van uw pand op en gebruiken dit als basis voor hun openingsbod. Maar als van verkopen in uw situatie geen sprake is, dan is een te hoge WOZ-waarde alleen maar nadelig voor u. Een hogere WOZ-waarde betekent namelijk dat u meer moet afdragen aan inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en gemeentelijke heffingen. Meer belasting betalen terwijl dat eigenlijk niet terecht is, wilt u vanzelfsprekend voorkomen. Daarom is het indienen van WOZ bezwaar in Nijmegen zeker aan te raden als u denkt dat het bedrag op de WOZ-beschikking te hoog is.

Arrow

Hoe lang heb ik om WOZ bezwaar Nijmegen te maken?

Zoals we eerder al aangaven is het belangrijk om in januari uw brievenbus in de gaten te houden. Zodra u uw WOZ-beschikking ontvangt, kunt u deze het beste zo snel mogelijk controleren. Want als blijkt dat de WOZ-waarde te hoog is, heeft u slechts 6 weken na dagtekening van de brief de tijd om uw bezwaar in te dienen. In de bijlage van de WOZ-beschikking staat hoe de bezwaarprocedure verloopt, dus u kunt ervoor kiezen om het zelf te regelen. Echter vinden veel mensen het lastig om goed te onderbouwen waarom ze het niet eens zijn met de vastgestelde WOZ-waarde. Het is daarom zeker de moeite waard om het indienen van een WOZ bezwaar in Nijmegen uit te besteden aan een specialist zoals MaakWOZbezwaar.nl.

WOZ bezwaar Nijmegen maken, hoe pak ik dat aan?

Wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen. Dit kost u slechts drie minuten van uw tijd. Wij gaan dan aan de slag om het bezwaarschrift samen te stellen, inclusief een WOZ-taxatie om het bezwaar te onderbouwen. Dankzij onze ervaring en expertise op het gebied van WOZ hebben wij een hoog succespercentage. De kans dat uw WOZ-bezwaar Nijmegen wordt toegekend is dus veel groter. Bovendien hanteren wij een no cure, no pay werkwijze. Ongeacht of het ons lukt om uw WOZ-waarde te verlagen, het kost u helemaal niets!

Behulpzaam en duidelijke informatie wat in te dienen. Goed op de hoogte gehouden met positief resultaat.

Behulpzaam en duidelijke informatie wat in te dienen. Goed op de hoogte gehouden met positief resultaat.

Bekijk alle reviews op Trustpilot