WOZ-bezwaar Voorst

Schrikt u elk jaar weer van de belastingaanslagen die u krijgt? Als u een koopwoning heeft, dan wordt de hoogte van sommige aanslagen bepaald op basis van de Waardering Onroerende Zaken, oftewel de WOZ-waarde. Deze wordt vastgesteld door uw gemeente en middels een jaarlijkse WOZ-beschikking naar u gecommuniceerd. Het kan echter voorkomen dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog wordt ingeschat. Wanneer u uw huis te koop heeft staan of van plan bent op korte termijn in de verkoop te zetten, dan kan een hogere WOZ-waarde in uw voordeel zijn. Maar als dat niet het geval is, dan betekent die hogere WOZ-waarde dat u meer belasting moet afdragen. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten! Gelukkig kunt u bij MaakWOZbezwaar.nl terecht voor het indienen van een WOZ-bezwaar in Voorst of omstreken.Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken

De voordelen van MaakWOZBezwaar.nl

 Snel & gemakkelijk online WOZ-bezwaar indienen Snel & gemakkelijk online WOZ-bezwaar indienen
 Altijd persoonlijk contact - ook via WhatsApp Altijd persoonlijk contact - ook via WhatsApp
 No Cure? No Pay! No Cure? No Pay!

Hoe weet ik of de vastgestelde WOZ-waarde accuraat is?

Heeft u het vermoeden dat de gemeente een te hoge WOZ-waarde heeft vastgesteld? Er zijn meerdere manieren waarop u dat kunt controleren. Om te beginnen raden we aan om het taxatieverslag van uw koopwoning op te vragen bij de gemeente en te vergelijken met de koopsominformatie van het Kadaster. U kunt tevens overleggen met buurtbewoners die in het bezit zijn van een vergelijkbare woning. Is hun WOZ-waarde veel lager ingeschat, dan is het zeker de moeite waard om een WOZ-bezwaar Voorst in te dienen. Wacht daar vooral niet te lang mee; u heeft namelijk tot zes weken na de dagtekening op de WOZ-beschikking de tijd om bezwaar aan te tekenen. 


Hoe kan ik WOZ-bezwaar in Voorst aantekenen?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf een WOZ-bezwaar in Voorst in te dienen. U moet echter niet onderschatten wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een bezwaarschrift. Simpelweg aangeven dat de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde te hoog is, volstaat niet. U moet onderbouwen waarom u denkt dat dat zo is. Daar komt bij dat het verzamelen van de benodigde documentatie nog best wat tijd in beslag kan nemen. Ziet u daar tegenop? Maak dan vooral gebruik van de dienstverlening van MaakWOZbezwaar.nl! Als specialist op het gebied van WOZ en bezwaar dienen wij graag namens u uw bezwaarschrift in. Het enige dat u hoeft te doen is het onlineformulier op onze site invullen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag en er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Wij regelen de rest!


Wanneer hoor ik of mijn bezwaar als gegrond wordt beschouwd? 

Officieel heeft de gemeente tot het einde van het kalenderjaar de tijd om uitspraak te doen over een WOZ-bezwaar in Voorst, maar in veel gevallen krijgen we binnen een paar maanden bericht terug. Uiteraard brengen wij u meteen van de uitspraak op de hoogte. Mocht de gemeente het bezwaar als ongegrond beschouwen, dan kunt u er eventueel voor kiezen om tegen de uitspraak in beroep te gaan. Daar kunnen wij u bij adviseren. Gelukkig levert een groot deel van de WOZ-bezwaren die wij indienen een verlaging van de WOZ-waarde op, de kans is groot dat dit ook voor u geldt!

Ook profiteren van een lagere WOZ-waarde?

Maak direct bezwaar en wij zorgen voor een deskundig bezwaarschrift, onderbouwd met een taxatie!

Nu bezwaar maken